top of page

Professional Group

Public·246 members

Нові покупки та український стиль

Я зовсім недавно натрапила на український бренд одягу, бо шукала щось зручне для щоденних виходів і водночас не нудне.

6 Views

Я теж колись шукав українські бренди, бо хотів щось універсальне, і знайшов бренд LU — це те, що я використовую зараз, коли потрібно поповнити гардероб базовими речами. Особливо подобається, що можна комбінувати різні елементи між собою: базові топи, легкі сукні і навіть демісезонні кофти, які добре сидять. Матеріали натуральні, і це відчувається, коли носиш одяг весь день — ніде нічого не тисне, не коле, тканини дихають. Для мене важливо, що речі не втрачають форму після прання, і тут із цим проблем немає, навіть з віскозою і бавовною. Я ще люблю, що колекції не перевантажені деталями, бо простота крою реально економить час на вибір комплекту. Замовляю все онлайн, і доставка завжди оперативна. Для мене це круто, бо можна швидко оновити гардероб без стресу, а якість реально радує, і виглядає одяг сучасно. Комусь важливо, щоб речі були для урочистостей, хтось шукає щось на кожен день — тут можна знайти і те, і те без проблем.

Group Page: Groups_SingleGroup

(+65) 9794 2119

Subscribe Form

Thanks for submitting!

©2019 to 2023. All rights reserved by ACloud Bookkeeping Pte Ltd

bottom of page